PLUS 4 YOU

Plus 4 You

 

 

Plus 4 You

 

Plus 4 you er til de kræsne restauranter der gerne vil have stabilitet og velvære blandt deres personale og gæster.

 

Lydsvag, Strømbesparende, flot, godt håndværk og driftsikker.

 

Det er enhver ejers drøm at have denne

smukke maskine i sin Cafe eller Bar.

 

Kom ind til vores showroom og prøv den.

Plus 4 You har en separat kedel til damp, en varmeveksler til varmt vand samt en kedel for hver gruppe til brygning af kaffe på hele 1,2 liter. Det er den bedst mulige måde at opnå absolut temperaturstabilitet og driftsikkerhed. Desuden er hver gruppe aktivt opvarmet for stabilitet så temperaturen for din kaffe kan finindstilles og udsving i brygvandets temperatur elimineres helt.

 

Plus 4 You har avanceret strømstyring der sparer penge i dagligt brug, helt op til 47,6 % sammenlignet med traditionelle maskiner. Espressomaskinen kan være en strømsluger der virkelig påvirker en cafés udgifter og traditionelt har der ikke været mulighed for at gøre andet end at slukke maskinen når man går hjem. Med Plus 4 You kan man sætte hver gruppe på stand-by uafhængigt af resten af maskinen. På kun 60 sekunder kan gruppen så bringes op til driftstemperatur når der bliver travlt. Software fordeler strøm til der hvor der faktisk er brug for det og sætter selv maskinen i stand-by mode når der ikke er travlt.

 

Plus 4 You kan leveres som 2, 3 og 4 gruppes espressomaskine med plads til høje kopper under gruppen og indbygget udtræk hvor små kopper kan stå på. Plus4You findes i flere forskellige farver og finishes. Se mere hos Astoria

 

Den nyeste TS (TouchScreen) udgave giver endnu bedre overblik over maskinens funktioner og drift i det daglige. Det er nu blevet endnu nemmere at indstille hver gruppes temperatur, temperatur i hver brygkedel, trykket i dampkedlen, se statistik og bruge avanceret diagnostik.

•Automatisk dosering på hver gruppe med 6 programmerbare knapper

•2 dobbelt håndtag + 1 enkelthåndtag medfølger (for den 2 gruppes udgave)

•2 damparme og 1 varmvandshane (mulighed for autosteamer & isoleret no-burn damparm)

•Fuldt oplyst arbejdsområde

•Kedelstørrelse: Damp 8 liter ved 2 grupper, 13 liter ved 3 & 4 grupper - Gruppekedel 1,2 liter for hver gruppe

 

Let's Connect